Интензивен е трафикът по границите с Гърция, Сърбия и Румъния, съобщи

...
Интензивен е трафикът по границите с Гърция, Сърбия и Румъния, съобщи
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът по границите с Гърция, Сърбия и Румъния

Интензивен е трафикът по границите с Гърция, Сърбия и Румъния, заяви " Гранична полиция ". Нормална е ситуацията на всички пунктове с Турция и Северна Македония. 

Към Румъния е занимателен трафикът за товарни коли на излизане при Кардам и Видин, до момента в който на влизане е интензивно придвижването за леки и товарни коли по цялата граница.

Засилен е потокът от леки коли на вход и излаз на всички пунктове с Гърция. Граничните управляващи предлагат на жителите да употребяват за прекосяване, с изключение на " Кулата " и " Маказа ", и останалите гранични преходи.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на вход за леки коли на " Калотина ". От " Гранична полиция " поучават пътуващите да употребяват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: " Брегово ", " Връшка чука ", " Стрезимировци " и " Олтоманци ".

Българска национална телевизия оповестява за блокирани туристически рейсове при Калотина, където се чака повече от 6 часа за прекосяване на 3-километровия сектор преди границата. Причината е хиляди коли с гастарбайтери (гурбетчии) от Западна Европа, които пътуват към Турция. Ситуацията се усложнява и от засиления тежкотоварен трафик. Въпреки предизвестията за големи тапи по пътя от Ниш към София и опитите на водачите да избегнат колоните, минавайки по остарелия път, достъпът до българската граница остава извънредно усложнен./БНР
Тази публикация ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР